Demi Carlin Aarts

[vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”15744″ img_size=”large” alignment=”center” style=”vc_box_shadow_3d”][vc_column_text]

Yoga hoort je rustige energie te geven, geen vermoeidheid.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]Mijn naam is Demi-Carlin Aarts en ik ben 24 jaar. Ik ben afgestuurd aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten waar ik mijn Bachelor Dans heb behaald.

Ik heb mijn stage bij Nanine Linning Dance Company in Heidelberg, Duitsland gedaan, waar ik vervolgens een vast contract heb gekregen. Toch ontstond er bij mij onrust. Ik zat niet lekker in mijn vel, veel blessures en ik begon mij af te vragen wie ik ben en of er niet meer in dit leven is.

Daarom besloot ik afgelopen September/Oktober (2017) naar India te reizen om daar de 200hr Yoga Teacher Training aan de Himalaya Yog Ashram in Rishikesh te volgen. Ik ben mijn hele leven altijd enorm fysiek geweest. Op jonge leeftijd was ik begonnen met Turnen, Ritmische Gymnastiek voor 9 jaar en toen door de danswereld in. Mijn lichaam was mijn identiteit. Maar wie ben ik als mijn lichaam niet meer functioneert zoals ik gewend ben? En hoe komt het dat ik telkens maar weer blessures krijg? In India heb ik verdieping gekregen over de body-mind connectie en is het zaadje geplant naar het bewustzijn van mijn zijn, los van alle vormen die onze mind ons doet geloven.

Een ontwikkeling waarvan ik zelf de antwoorden nog niet heb, maar graag wil delen. Dit wil ik doen door middel van het beoefenen van Yoga en Meditatie met de volledige focus op onze innerlijke energie, onze ademhaling. De Yoga die ik geef is Hatha Yoga, een rustige maar uitdagende les. Beginnend en ter afsluiting een meditatie sessie met daartussen het aanhouden van asanas voor enkele minuten met een rustige en diepe ademhaling.

 [/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]