Empathie in Balans

[vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”Workshop Empathie in Balans” font_container=”tag:h2|text_align:center|color:%23d6ad3e” google_fonts=”font_family:Exo%3A100%2C100italic%2C200%2C200italic%2C300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C500%2C500italic%2C600%2C600italic%2C700%2C700italic%2C800%2C800italic%2C900%2C900italic|font_style:200%20light%20italic%3A200%3Aitalic”][vc_column_text]

Zorgen voor jezelf terwijl je ook zorg draagt voor anderen

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Empathie in Balans is een workshop die is ontworpen om empathie, kwetsbaarheid en emotionele veerkracht te verkennen.

We onderzoeken wat ervoor zorgt dat je je emotioneel overweldigd voelt, en omgekeerd, waardoor je je emotioneel loskoppelt van anderen.

Je leert technieken die je in staat stellen om op een gezonde en meer evenwichtige manier met anderen om te gaan. Met gevarieerde leermaterialen en leuke interactieve oefeningen leer je hoe je je kunt inleven in je hart en je hoofd. We onderzoeken hoe we de ervaringen en de emoties van andere mensen echt kunnen voelen en begrijpen, waardoor er meer compassie ontstaat voor onszelf en anderen.  Zoals gezegd interactief. Actief aan de slag om verandering teweeg te kunnen brengen. Niet alleen tijdens de cursusdag maar ook daarna, omdat verandering tijd kost. Je ontvangt daarom, zowel tijdens de dag alsook voor daarna, ondersteunend lesmateriaal.

Deze workshop helpt je in de ontwikkeling van:

  •   een rustigere, meer gerichte en gebalanceerde geest
  •   beter zelfinzicht en daardoor oprechte empathie voor anderen

–   identificeren wat ons uit balans brengt, waardoor er ruimte is voor wijzere keuzes

  •   sterkere emotionele veerkracht
  •   hechtere, meer voedende relaties met familie, vrienden en collega’s
  •   meer compassie voor onszelf en anderen

“Listen with ears of tolerance. See through the eyes of compassion. Speak with the language of love”

 Door wie:

Deze dag wordt gegeven door Annelies van der Heijden. Annelies is verbonden als docent bij de BalanSanté Mindfulness opleidingen. Annelies is sinds 1998 nauw betrokken bij het Boeddhistisch Maitreya Instituut Nederland en de FPMT organisatie.

Wie

Voor iedereen die al kennis heeft gemaakt met meditatie en mindfulness en graag zijn/haar beoefening en kennis wil verdiepen.

Voor mindfulness trainers biedt deze dag extra verdieping aan kennis en toepassingen.

Wanneer 

Deze dag zal in 2021 worden ingepland

Locatie

De workshop wordt gegeven bij BalanSanté in Burgerveen

Investering

Deze nascholing kost €89,95 (excl. btw)

 [/vc_column_text][vc_single_image image=”11369″ img_size=”550×350″ alignment=”center” style=”vc_box_shadow_3d” title=”Annelies van der Heijden”][vc_btn title=”Meer informatie over Annelies” align=”center” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.balansante.nl%2Fanneliesvanderheijden%2F|||”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]