Sinds 2006

Onze Mindfulness activiteiten worden sinds 2006 met zorg en liefde gegeven door een team van professionals, onder leiding van Merel Gerrits.

BalanSanté is een CRKBO geregistreerde onderwijsinstelling en Gecertificeerde opleiding bij het Mindfulness en Yoga Verbond Nederland. (MYVN)

De missie van BalanSanté is het bevorderen van bewustwording gebaseerd op de mindfulness filosofie en beoefening. Je kunt bij ons de mindfulness trainer opleiding volgen, en daarnaast diverse mindfulness trainingen, cursussen en workshops. We willen je een plek bieden waar je je thuis voelt, ontspanning ervaart en jezelf kunt zijn. 

balansante-mindfulness-docenten-opleiding

Ons Team

We werken met een hecht team, waaronder onze docenten die samen de Mindfulness opleiding verzorgen. Onze docenten hebben allemaal een eigen expertise en passie voor hun vak. Stuk voor stuk hebben ze jarenlange ervaring en diverse opleidingen gevolgd op het gebied van MIndfulness, Meditatie, Boeddhisme en Yoga. 

Onze locatie

Onze mindfulness activiteiten worden gegeven op een prachtige locatie, middenin Haarlemmermeer.Een plek in een overdekte kas, met een waterval, tropische tuin, restaurant en winkeltje.  Een plek om te genieten. 

Ervaar je zintuigen op deze heerlijke plek.

BalanSanté

Location

Haarlemmermeer
Noord Holland

Schrijf je in voor een van onze activiteiten

Contact

maandag-vrijdag
0252-676395 [email protected]