Mindfulness 

Een plek om in balans te komen.

BalanSanté Mindfulness Instituut

BalanSanté sinds 2006

In 2006 heeft Merel Gerrits BalanSanté opgericht. Een plek om in balans te komen, rust te ervaren en jezelf te verdiepen. Je kunt bij ons een mindfulness training volgen, jezelf ontwikkelen met een opleiding of gewoon een meditatie luisteren om bewust te zijn. Welkom.

 

Mindfulness Trainingen

Wil je stoppen met moeten, meer rust ervaren of jezelf weer worden? Je kunt bij ons de MBSR 8 weken training volgen. Mindfulness kan veel betekenen voor de bewustwording in je dagelijks leven. Je vermindert  stress en verdiept je gevoel van geluk.  De training word gegeven door een Cat. 1 trainer. 

 Mindfulness Opleidingen

Wil je graag mindfulness trainer worden of ben je geïnteresseerd in meer verdieping van je meditatie beoefening en de mindfulness theorie? Bij ons kun je kiezen uit diverse gecertificeerde opleidingen, workshops en verdieping modules.  Kies je eigen pad, leer en inspireer. 

Online Mind Yourself Training

De 21 dagen Mindfulness en Meditatie luister training ontwikkeld door Merel Gerrits. Oefen wanneer je wilt.  Start vandaag nog met aandacht voor jezelf. Mind Yourself!

De weg naar jouw trainerschap

1.

Volg de Mindfulness training

Begin je weg met mindfulness met onze MBSR training.

2.

Start met de basis opleiding

Leer alle Mindfulness meditaties geven, oefen en deel met elkaar.

3.

Verdiep je kennis

Kies je eigen benodigde modules.  Maak je eigen pad naar geluk.  

We helpen je om geluk en balans te beleven.

 

Merel Gerrits BalanSanté

Merel Gerrits heeft in 2006 BalanSanté opgericht. BalanSanté is een CRKBO geregistreerde onderwijsinstelling en Gecertificeerde opleiding bij het Mindfulness en Yoga Verbond Nederland. (MYVN). Inmiddels heeft Merel duizenden mensen geholpen om in balans te komen, rust te ervaren en gelukkig te zijn.

Merel is een gecertificeerde mindfulness trainer, hoofd docent bij de opleidingen en psychosociaal therapeut met meer dan 20 jaar ervaring. Inmiddels bestaat BalanSanté uit een hecht team van mindfulness trainers en docenten, die jou helpen het beste uit jezelf te halen.

 

Onze locatie

Onze mindfulness activiteiten worden gegeven op een prachtige locatie, middenin Haarlemmermeer, vlakbij de a4 tussen Schiphol en leiden.

De locatie ligt in een prachtige overdekte botanische tuin in een kas in Burgerveen.

Een plek met een waterval, tropische tuin, vogeltjes, een restaurant en winkel.

Een plek om te genieten. 

Ervaar je zintuigen op deze heerlijke plek.

“Na de 8-weekse MBSR-training, ook de basisopleiding tot trainer gevolgd bij BalanSante. De lessen zijn informatief, uitdagend en leerzaam. Ze geven een goede kennis en begrip van mindfulness en ze worden door Merel met veel humor gebracht. Heb veel zin om door te gaan met de vervolg-modules!.”

– Ceciel Winters

“Pas de opleiding voor basis trainer mindfulness afgerond en heb naast erg veel geleerd ook genoten van het warme contact en de mooie momenten!
Professioneel en persoonlijk. Kwaliteiten die mij erg aanspreken en verder geholpen hebben!

– Jacqueline Verbart

“Wat een prachtige opleiding met een goede balans tussen theorie, praktijk en ervaren. Merel Gerrits is een docent met veel kennis en ervaring. Haar humor en luchtige manier van spreken past ontzettend goed bij het aanleren van 'mindfulness'. De opleiding vindt plaats op een adembenemende plek in een tropische tuin 'Rozen & Radijs'. Ik ben dankbaar dat ik bij deze BalanSante ben terecht gekomen en ik ga zeker door met de vervolgopleiding!.”

– Sharon Nieuwland

BalanSanté

Location

Haarlemmermeer
Noord Holland

Schrijf je in voor een van onze activiteiten

Contact

maandag-vrijdag
0252-676395 [email protected]