Welkom  

bij BalanSanté.

Merel Gerrits heeft in 2006 BalanSanté opgericht. Inmiddels heeft ze duizenden mensen geholpen om in balans te komen, rust te ervaren en gelukkig te zijn.  Ze is een gecertificeerde mindfulness trainer, hoofd docent bij de opleidingen en psychosociaal therapeut met meer dan 20 jaar ervaring. Inmiddels bestaat BalanSanté uit een hecht team van mindfulness trainers en docenten, die jou helpen het beste uit jezelf te halen. 

Merel is gespecialiseerd in stressmanagement, mindfulness, individuele therapie en trainingen. Merel is ook een moeder van 2 prachtige kinderen, getrouwd en yogalerares.

Mind Yourself

In 2015 publiceerde Merel haar eerste boek Mind Yourself, dat gaat over haar werk op het gebied van stressmanagement. Merel’s Mind Yourself methode maakt Mindfulness en Coaching, op een laagdrempelige en gemakkelijke manier toegankelijk voor iedereen die thuis wil oefenen. 

Lieve groet, Merel 

Merel Gerrits psycholoog haarlemmermeer

Mijn Missie

“De missie van BalanSanté is het bevorderen van bewustwording gebaseerd op de mindfulness filosofie en beoefening. Ingrediënten die kunnen bijdragen aan een groter geluk in jouw leven. We helpen je bij de manier om de weg naar geluk te vinden en te beleven.

Ik zie ernaar uit je een keer te ontmoeten!”

It’s a way of life

balansante yoga lesrooster
Merel Gerrits, Psycholoog & Mental Coach