Mindfulness Instituut

Investeer in jezelf. 

Juist Nu. 

Mind Yourself

Mind Yourself training

Welkom bij BalanSanté, hét gecertificeerde mindfulness instituut sinds 2006.

We zijn verheugd je te verwelkomen in onze Mind Yourself training, een programma dat je de mogelijkheid biedt om mindfulness en persoonlijke ontwikkeling te ervaren en te integreren in je leven.

We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen op en je te begeleiden op jouw pad van zelfontdekking en persoonlijke transformatie. Bereid je voor op een reis vol inzicht, bewustwording en innerlijke groei.

Mind Yourself Mindfulness & Yin Yoga Stress Reductie Training

Ontdek de transformatieve kracht van mindfulness, meditatie en Yin Yoga en laat stress geen obstakel meer vormen in jouw dagelijks leven. Onze unieke training, verdeeld over 4 inspirerende bijeenkomsten, opent de deur naar een leven van innerlijke rust, balans en persoonlijke groei.

Herken je de impact van stress op jouw welzijn en dagelijkse functioneren? Is het tijd om terug te keren naar jouw kern, naar de beste versie van jezelf? Onze training biedt de sleutel tot een leven waarin je stress leert begrijpen en effectief leert verminderen, waardoor geluk en ontspanning weer centraal staan, zowel in jouw privéleven als op de werkvloer.

Deze training is ontworpen voor iedereen die mindfulness wil omarmen, of het nu is voor persoonlijk welzijn, om balans te herstellen na een uitdagende periode, of als onderdeel van een re-integratieproces. Ook voor degenen die mindfulness willen integreren in hun professionele omgeving biedt onze training waardevolle inzichten en praktische toepassingen.

Tijdens de bijeenkomsten verdiepen we ons in stress, psychologie, coaching en bieden we theoretische oefeningen gericht op stressreductie. Het programma omvat niet alleen mindfulness en meditatie, maar ook de zachte kracht van Yin Yoga. Daarnaast voegen we waardevolle elementen toe aan deze verrijkende reis, zoals een klankschalenconcert, een cacao ceremonie, ademwerk en inzichtkaarten.

Ons doel is om bewustzijn te vergroten, negatieve patronen te doorbreken en jou te begeleiden naar een staat van meer geluk en innerlijke rust. Laat deze reis jouw kompas zijn naar een leven waarin je weer volledig in verbinding staat met jezelf.

 

Het 4 weken Mind Yourself training programma

Welkom bij de Mind Yourself Stress Reduction Training, een holistisch programma dat bestaat uit vier verrijkende sessies van ongeveer 2 uur per stuk. Elk van deze sessies is doordrenkt met waardevolle kennis en praktische oefeningen, speciaal ontworpen om je te begeleiden naar stressvermindering en het bevorderen van welzijn. Als aanvulling op de sessies kun je thuis verder werken met de Mind Yourself 21-daagse luistertraining, inclusief het bijbehorende werkboek met extra oefeningen.

Tijdens deze unieke training ontwikkel je essentiële vaardigheden, waaronder:

  1. Herkennen van automatische reacties: Ontdek bewustzijn rond automatische reacties die stress veroorzaken en leer effectieve manieren om hiermee om te gaan.

  2. Onderzoeken van obstakels: Krijg inzicht in de obstakels die je belemmeren in het leiden van een gebalanceerd leven en ontwikkel strategieën om deze te overwinnen.

  3. Bewustwording en respect voor grenzen: Via beweging met aandacht en Yin Yoga leer je je lichaam kennen en leer je grenzen respecteren, wat bijdraagt aan stressvermindering.

  4. Herkennen van stress: Ontwikkel een dieper begrip van stress en leer effectieve technieken om het te herkennen en erop te reageren.

  5. Maken van bewuste keuzes: Leer hoe je bewuste keuzes kunt maken die bijdragen aan een gezonde levensstijl en welzijn.

  6. Doorzien van gedachten: Krijg inzicht in de rol van gedachten bij het ervaren van stress en ontwikkel technieken om negatieve gedachtenpatronen te herkennen en te transformeren.

  7. Integreren van mindfulness: Leer hoe je mindfulness kunt integreren in je dagelijkse activiteiten, waardoor je meer bewustzijn en rust kunt ervaren.

Deze intensieve en praktische training biedt niet alleen de nodige kennis, maar ook concrete vaardigheden om stress te verminderen, veerkracht op te bouwen en een gevoel van welzijn te bevorderen. Je zult in staat zijn om de geleerde principes direct toe te passen in je dagelijks leven, waardoor je de volledige voordelen van mindfulness en stressreductie kunt ervaren. Bereid je voor op een reis naar innerlijke rust en evenwicht, waar stress geen overhand meer heeft.

 

 

Inclusief Mind Yourself boek met 21 dagen luister training t.w.v.44,50

Algemene informatie
Wanneer

De mind yourself training wordt gegeven op  4 bijeenkomsten. 

Bekijk in een gemakkelijk overzicht de data en locaties;

https://balansante.nl/aanmelden-mindfulness-opleidingen/

 

 

 

Voor en door Wie

Voor wie; Dit programma is geschikt voor iedereen. Iedere volwassene, oud of jong, snel of langzaam, met of zonder klachten is welkom en kan ervan profiteren.

Door wie:

Merel Gerrits, auteur van de Mind Yourself boekenreeks, leidt deze training met expertise in psychologie, burn-out coaching en mindfulness.

Als psycholoog, hoofd docent van de opleiding en gecertificeerd yin yoga docent brengt ze waardevolle ervaring naar deze cursus. Haar toewijding aan welzijn en passie voor compassie, mindfulness en coaching maken haar tot een inspirerende gids op jouw reis naar persoonlijke groei en innerlijke balans.

Of je nu een professional bent op zoek naar inzichten of een individu die innerlijke rust nastreeft, deze training zal je inspireren en versterken.

Inclusief:

Inclusief; 

Je ontvangt bij deze training het Mind Yourself werkboek inclusief 21 dagen mindfulness training.