BalanSante Mindfulness Trainer Opleidingen

[vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”online Mindfulness en Meditatie training” font_container=”tag:h1|text_align:center|color:%23ddac61″ google_fonts=”font_family:Oxygen%3A300%2Cregular%2C700|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal”][vc_column_text]BalanSanté opleidingscentrum is een inspirerend Mindfulness centrum gewijd aan het aanbieden van de basis mindfulness opleiding tot trainer en de vervolg opleiding tot mindfulness trainer. Onze opleidingen zijn gecertificeerd.

Je kunt de basis én de vervolgmodule tot mindfulness trainer volgen, met deze modules wordt je een volleerd én gecertificeerd MBSR mindfulness trainer of coach.

Bij BalanSanté is er ruimte voor Mindfulness en meditatie, yoga en ontspanning. We hebben een unieke cursus locatie, verscholen bij een tropische tuin in een rozen kas midden in de Randstad.  Een heerlijke en rustgevende ruimte om je beoefening van mindfulness en meditatie te ervaren. Verdiep je mindfulness beoefening met onze mindfulness Training of opleiding.

Geniet van onze prachtige, zonnige tuin die elke dag geopend is en de gezellige thee kas waarin je heerlijk een vers sapje, lekkere koffie of iets biologisch eet. Je bent welkom bij BalanSanté.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Wij vinden dat het vak Mindfulness trainer en coach goed te leren is voor iedereen met affiniteit voor meditatie en Mindfulness en het werken met mensen. Onze voorwaarden om deel te nemen aan deze opleiding is daarom vooral ervaring en passie, in tegenstelling tot andere mindfulness opleidingen in Nederland, die HBO niveau vragen. Iedereen met een open Mind en Open hart kan aan onze opleiding deelnemen. BalanSanté is gecertificeerd door de VVM. Onze opleiding is HBO niveau en wordt gegeven door docenten met gespecialiseerde opleidingen[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row el_class=”gocenter”][vc_column][ult_buttons btn_title=”Meer informatie” btn_link=”url:http%3A%2F%2Fwww.balansante.nl%2Fopleiding-mindfulness-trainer%2F|||” btn_align=”ubtn-center” btn_size=”ubtn-large” btn_title_color=”#ffffff” btn_bg_color=”#dbb743″ btn_bg_color_hover=”#bc782b” btn_title_color_hover=”#ffffff” icon_size=”32″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” btn_shadow=”shd-bottom” btn_shadow_color=”#e5e5e5″ btn_shadow_size=”5″ btn_font_family=”font_family:Roboto|font_call:Roboto|variant:900″ btn_font_style=”font-weight:900;” btn_font_size=”desktop:26px;”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]