Mindfulness & Mental Coaching

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

BalanSanté Mindfulness & Mental Coaching  Nieuw Vennnep

BalanSanté  heeft mindfulness & Mental coaching ontwikkeld die geschikt is om op individuele basis te volgen. Deze mindfulness coaching is een uitkomst als je het moeilijk vindt of als het niet mogelijk is om mindfulness training te volgen in een groep, maar wel wilt werken aan jezelf met Coaching en Mindfulness.

Mindfulness en Effecten
Mindfulness kan veel betekenen voor de bewustwording in je dagelijks leven. Je vermindert hiermee stress, je leert dingen loslaten, anders met problemen omgaan en je wordt bewust van je lijf en emoties. Daarmee leef je meer ontspannen, met aandacht én ervaar je meer geluk. Je ontvangt een op maat gemaakt programma en begeleiding passend bij jouw hulpvraag.

De individuele therapie wordt gegeven door Merel Gerrits.

[/vc_column_text][vc_column_text]

Merel Gerrits

Merel is de oprichter van BalanSanté  Ze is de auteur van het Mind Yourself werkboek en 21 dagen Mindfulness en Coaching luister training. Merel werkt sinds 2001 als psycholoog en trainer en is de Hoofddocent Mindfulness bij de Mindfulness opleidingen.[/vc_column_text][vc_single_image image=”8231″ img_size=”medium” alignment=”center” style=”vc_box_shadow_3d”][ult_buttons btn_title=”Meer informatie Tarieven & Tijden” btn_link=”url:http%3A%2F%2Fwww.balansante.nl%2Fpsycholoog-mental-coach%2F|||” btn_align=”ubtn-center” btn_bg_color=”#dd9933″ icon_size=”32″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left”][/vc_column][/vc_row]