Mindfulness Training

Juist. Nu.

Hai, ik ben Merel Gerrits, de oprichter van BalanSanté

Ik geef met veel plezier, humor en nuchterheid mindfulness.

In 2006 heb ik BalanSanté opgericht om mensen te begeleiden minder stress te ervaren door het volgen van een mindfulness training. 

Bewust worden, durven veranderen zodat je de beste versie van jezelf weer wordt. Dát is wat mindfulness voor je kan betekenen.  Inmiddels heb ik duizenden mensen geholpen, een boek over mindfulness geschreven en sta ik alleen nog maar voor groepen, want er is niets leukers dan mindfulness trainer zijn! 

BalanSanté is uitgegroeid tot hét gecertificeerde mindfulness instituut in Noord-Holland waar je de 8 weken MBSR training én opleiding tot mindfulness trainer kunt volgen. 

Wil jij weten of deze mindfulness training je past om de beste versie van jezelf te worden? Neem gerust contact met mij op. 

Ik zie je graag bij BalanSanté.

Vergoeding Mindfulness training

Merel Gerrits is aangesloten bij de VMBN als Categorie 1 Trainer.  U kunt hierdoor (mogelijk) een vergoeding van uw zorgverzekeraar ontvangen.  U kunt hier gemakkelijk opzoeken wat u vergoed kunt krijgen. Deze vergoeding tool wordt verzorgd door Zorgpremies.nl

Het 8 weken mindfulness training programma

De Mindfulness Stress Reduction (MBSR) training bestaat uit acht sessies van c.a. 2 uur. Iedere sessie heeft een thema. Je leert:

> Herkennen van automatische reacties

> Onderzoeken van obstakels

> Bewust worden en respecteren van grenzen

> Stress leren herkennen

> De juiste keuzes leren maken

> Gedachten doorzien

> Mindfulness in je dagelijks leven integreren

> Succesvol toepassen van wat je hebt geleerd 

 

 

Na de mindfulness mbsr training

Mindfulness training is geen theoretische, maar een praktische training. Je leert door mindfulness te trainen en te beoefenen. Na 8 weken:

√ Ervaar je minder stress

√ voel je je meer ontspannen

√ Kun je bewuster ademen

√ Kun je je beter concentreren

√ Ben je geduldiger

√ Ben je beter in staat te accepteren

√ Kun je beter omgaan met emoties

√ Heb je negatief gedrag veranderd in positief

√ Geniet je meer van je leven.

 

Algemene informatie
Wanneer

De mindfulness trainingen worde gegeven op  woensdag ochtenden van 10.00-12.00 uur. 

 

De groep

De groep; van zo’n acht tot vijftien mensen, blijft tijdens de acht weken bij elkaar. Het is een groepstraining, maar toch is het ook een heel individueel proces.

Voor en door Wie

Voor wie; Dit programma is geschikt voor iedereen. Iedere volwassene, oud of jong, snel of langzaam, met of zonder klachten is welkom en kan ervan profiteren.

Door wie: De mindfulness trainingen bij BalanSanté worden gegeven door Merel Gerrits, de oprichter van BalanSanté. Merel is hoofd docent bij de Mindfulness opleiding. Ze is een gecertificeerde mindfulnesstrainer en psycholoog met meer dan 20 jaar ervaring

Inclusief:

Inclusief; Het cursusmateriaal bestaat uit een werkmap met informatie over mindfulness, het huiswerk en het thema van de bijeenkomst.

De deelnemer ontvangt ook audiotracks met daarop begeleide oefeningen en meditaties.

Vergoeding Mindfulness

Merel Gerrits is aangesloten bij de VMBN als Categorie 1 Trainer . U kunt hierdoor (mogelijk) een vergoeding van uw zorgverzekeraar ontvangen.  Checkt u s.v.p. bij uw zorgverzekeraar wat u vergoed kunt krijgen, of kijk op zorgwijzer.nl 

merel gerrits balansante mindfulness meditatie oefening
merel gerrits balansante mindfulness meditatie oefening

Onze locatie middenin Haarlemmermeer.

Onze mindfulness activiteiten worden gegeven op een rustgevende locatie, het heerlijke landhuis van Oohm in Vogelenzang. Een plek om te genieten, om jezelf te kunnen zijn. 

Ervaar je zintuigen op deze heerlijke plek.

Kom tot rust en word bewust.

Onze Locatie

Abbenes, Kaagweg 50
Haarlemmermeer
Noord Holland

Neem contact met ons op

Tel. 0252-676395

Mail: [email protected]

Kom in de mindfulness stemming en volg ons op social media.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het BalanSanté e-magazine, mindful tips en we houden je op de hoogte van onze activiteiten.