Mindfulness

Juist nu. 

BalanSanté Mindfulness Trainingen

BalanSanté sinds 2006

In 2006 heeft Merel Gerrits BalanSanté opgericht. BalanSanté is een plek om in balans te komen, rust te ervaren en jezelf te verdiepen. Je kunt bij ons een mindfulness training volgen, jezelf ontwikkelen met een opleiding of gewoon een meditatie luisteren.

Welkom.

 

Mindfulness MBSR Training

Wil je stoppen met moeten, meer rust ervaren of jezelf weer worden? Je kunt bij ons de MBSR 8 weken training volgen. Mindfulness kan veel betekenen voor de bewustwording in je dagelijks leven. Je vermindert  stress en verdiept je gevoel van geluk.  Je kunt de training als online groepstraining volgen, individueel online of in een groep een van onze  prachtige locaties in Haarlemmermeer. 

Vergoeding Mindfulness

Merel Gerrits is aangesloten bij de VMBN als Categorie 1 Trainer.  U kunt hierdoor (mogelijk) een vergoeding van uw zorgverzekeraar ontvangen.  Checkt u s.v.p. bij uw zorgverzekeraar wat u vergoed kunt krijgen, of kijk op zorgwijzer.nl 

De MBSR training

Het 8 weken programma

De Mindfulness Stress Reduction (MBSR) training bestaat uit acht sessies van c.a. 2,5 uur. Iedere sessie heeft een thema. Je leert:

> Herkennen van automatische reacties

> Onderzoeken van obstakels

> Bewust worden en respecteren van grenzen

> Stress leren herkennen

> De juiste keuzes leren maken

> Gedachten doorzien

> Mindfulness in je dagelijks leven integreren

> Succesvol toepassen van wat je hebt geleerd 

 

 

Na de training

Mindfulness training is geen theoretische, maar een praktische training. Je leert door mindfulness te trainen en te beoefenen. Na 8 weken:

√ Ervaar je minder stress

√ voel je je meer ontspannen

√ Kun je bewuster ademen

√ Kun je je beter concentreren

√ Ben je geduldiger

√ Ben je beter in staat te accepteren

√ Kun je beter omgaan met emoties

√ Heb je negatief gedrag veranderd in positief

√ Geniet je meer van je leven.

 

merel gerrits balansante mindfulness meditatie oefening

Onze locaties

Onze mindfulness activiteiten worden gegeven op prachtige locaties, middenin Haarlemmermeer.

Een plek om te genieten, om jezelf te kunnen zijn. Ervaar je zintuigen op deze heerlijke plek.

Kom tot rust en word bewust.

merel gerrits balansante mindfulness meditatie oefening
Merel Gerrits, Psycholoog & Mental Coach
Algemene informatie
Wanneer

De mindfulness trainingen worden gegeven op 2 momenten, je kunt kiezen uit een avond training. Deze training is van 19.00 tot  21.00 uur.  

Ook start 13 november start de volgende training. Dit is een zaterdag ochtend training. Deze is van 09.00 tot 11.00 uur

De groep

De groep; van zo’n acht tot vijftien mensen, blijft tijdens de acht weken bij elkaar. Het is een groepstraining, maar toch is het ook een heel individueel proces.

Voor en door Wie

Voor wie; Dit programma is geschikt voor iedereen. Iedere volwassene, oud of jong, snel of langzaam, met of zonder klachten is welkom en kan ervan profiteren.

Door wie: De mindfulness trainingen bij BalanSanté worden gegeven door Merel Gerrits, de oprichter van BalanSanté. Merel is hoofd docent bij de Mindfulness opleiding. Ze is een gecertificeerde mindfulnesstrainer en psycholoog met meer dan 20 jaar ervaring

Inclusief:

Inclusief; Het cursusmateriaal bestaat uit een werkmap met informatie over mindfulness, het huiswerk en het thema van de bijeenkomst. De deelnemer ontvangt ook audiotracks met daarop begeleide oefeningen en meditaties.

Vergoeding Mindfulness

Merel Gerrits is aangesloten bij de VMBN als Categorie 1 Trainer . U kunt hierdoor (mogelijk) een vergoeding van uw zorgverzekeraar ontvangen.  Checkt u s.v.p. bij uw zorgverzekeraar wat u vergoed kunt krijgen, of kijk op zorgwijzer.nl 

“Ik heb afgelopen 8 weken een Mindfulness training bij Merel gevolgd. Ik vond het een fijne training. Veel geleerd waarmee ik nu aan de slag moet. Ik kan Balansanté aanraden. En het is zeker niet mijn laatste training daar geweest."

– Lilian De Haan

“Pas de opleiding voor basis trainer mindfulness afgerond en heb naast erg veel geleerd ook genoten van het warme contact en de mooie momenten!
Professioneel en persoonlijk. Kwaliteiten die mij erg aanspreken en verder geholpen hebben!

– Jacqueline Verbart

“Wat een prachtige opleiding met een goede balans tussen theorie, praktijk en ervaren. Merel Gerrits is een docent met veel kennis en ervaring. Haar humor en luchtige manier van spreken past ontzettend goed bij het aanleren van 'mindfulness'. De opleiding vindt plaats op een adembenemende plek in een tropische tuin 'Rozen & Radijs'. Ik ben dankbaar dat ik bij deze BalanSante ben terecht gekomen en ik ga zeker door met de vervolgopleiding!.”

– Sharon Nieuwland

BalanSanté

BalanSanté 

Haarlemmermeer
Noord Holland

Schrijf je in voor een van onze activiteiten

Contact

maandag-vrijdag 09.00-17.00 
Tel. 0252-676395

Mail: [email protected]