Mindfulness Trainingen

[vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”BalanSante Mindfulness MBSR Training” font_container=”tag:h3|text_align:left|color:%23dd9933″ google_fonts=”font_family:Arimo%3Aregular%2Citalic%2C700%2C700italic|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal”][vc_column_text]Welkom bij BalanSanté Mindfulness Centrum. We bieden je met veel inspiratie de officiële MBSR Mindfulness trainingen aan. BalanSanté geeft alle trainingen vanuit hun eigen mooie en vooral rustgevende locatie in Nieuw Vennep. BalanSanté is een MYVN gecertificeerd mindfulness opleidingscentrum en de training wordt gegeven door een cat 1. VMBN trainer.

 

 

 

Wat doet Mindfulness voor je?

Door het ontwikkelen van de vaardigheden voor mindfulness vang je stressprikkels eerder en beter op en ga je anders om met gedachtepatronen die niet behulpzaam zijn. In de training leer je een nieuwe manier van omgaan met oude patronen die je soms in de weg zitten. Je kunt je beter concentreren, je ontspant gemakkelijker. De geest wordt rustiger. Er ontstaat een hogere mate van bewustwording en je kunt beter je grenzen bewaken. Met mindfulness leef je intenser en bewuster en ervaar je meer geluk.

Voor wie is de mindfulness training?

De mindfulness trainingen zijn geschikt mensen met verschillende achtergronden en met verschillende redenen. Zo kun je bijvoorbeeld herstellende zijn van een burnout, angstklachten hebben, veel stress ervaren of je ervaart dat je ‘jezelf niet meer bent’. Het doel is altijd om bewuster te worden, (negatief) gedrag te veranderen en daarmee weer meer geluk en rust te gaan ervaren.[/vc_column_text][vc_column_text]Algemene informatie

  • Wanneer De mindfulness trainingen worden gegeven in de avond van 19.00 tot uiterlijk 21.30 uur.
  • Door wie De training wordt gegeven door Psycholoog en Mindfulness trainer Merel Gerrits.
  • Voor wie  Dit programma is geschikt voor iedereen. Iedere volwassene, oud of jong, snel of langzaam, met of zonder klachten is welkom en kan ervan profiteren. ‘Ik heb nog nooit iemand ontmoet die niet gebaat zou zijn bij meer mindfulness in zijn leven,’ zegt de ontwikkelaar van mindfulnesstraining, Jon Kabat-Zinn.
  • Inbegrepen: Koffie en thee, werkmap, luisteroefeningen. Je krijgt elke bijeenkomst oefeningen (waaronder luisteroefeningen) die makkelijk toepasbaar en leuk zijn in je dagelijkse leven.

[/vc_column_text][vc_column_text]

De mindfulness trainingen zitten snel vol.

Meld je hier direct aan.

[dt_button size=”medium” style=”default” animation=”none” color_mode=”default” icon=”” icon_align=”left” color=”” link=”https://www.balansante.nl/aanmelden-trainingen/” target_blank=”true”]Direct aanmelden[/dt_button]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Effecten Mindfulness MBSR training

Er zijn al heel wat Resultaten van wetenschappelijk onderzoeken wat mindfulness en meditatie voor effecten heeft. Mindfulnesstraining is een training met een duidelijk omschreven programma. Ook wel Mindfulness Based Stress Reduction training genoemd, waarvan de effectiviteit wetenschappelijk is bewezen. De Amerikaan Jon Kabat-Zinn heeft mindfulness met Westerse psychologische inzichten samengebracht in de achtweekse mindfulnesstraining, die nu al meer dan 35 jaar bestaat en door veelvuldig wetenschappelijk onderzoek bewezen effectief is gebleken. Onderzoek laat zien dat mindfulnesstraining zorgt voor een hogere kwaliteit van leven en positieve veranderingen in cognitief en neurobiologisch functioneren. 

Na de training:

√ Ervaar je minder stress

√ voel je je meer ontspannen

√ Kun je bewuster ademen

√ Kun je je beter concentreren

√ Ben je geduldiger

√ Ben je beter in staat te accepteren

√ Kun je beter omgaan met emoties

√ Heb je negatief gedrag veranderd in positief

√ Geniet je meer van je leven.

√ Ben je meer vitaal.

Dit programma is geschikt voor iedereen. Iedere volwassene, oud of jong, snel of langzaam, met of zonder klachten is welkom en kan ervan profiteren. ‘Ik heb nog nooit iemand ontmoet die niet gebaat zou zijn bij meer mindfulness in zijn leven,’ zegt de ontwikkelaar van mindfulnesstraining, Jon Kabat-Zinn.

 [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”19963″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Vergoeding Mindfulness

Merel Gerrits is aangesloten bij de VMBN en Categorie 1 Trainer.   U kunt hierdoor (mogelijk) een vergoeding van uw zorgverzekeraar ontvangen.

Checkt u s.v.p. bij uw zorgverzekeraar wat u vergoed kunt krijgen, of kijk op zorgwijzer.nl 

[/vc_column_text][vc_column_text]

Meer informatie over Data en kosten

Je vind informatie over de komende trainingen;

[dt_button link=”https://www.balansante.nl/mindfulness-training/” target_blank=”false” button_alignment=”default” animation=”fadeIn” size=”medium” style=”default” bg_color_style=”default” bg_hover_color_style=”default” text_color_style=”default” text_hover_color_style=”default” icon=”fa fa-chevron-circle-right” icon_align=”left”]Meer informatie MBSR training[/dt_button]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]