Mindfulness voor bedrijven  

Mindfulness workshop voor bedrijven.

Bij BalanSante kun je verschillende zakelijke mindfulness workshops en mindfulness trainingen volgen. De Mindfulness workshops zijn zowel in-company, op locatie of bij ons mogelijk.  

Mindfulness Workshop op locatie

Tijdens de mindfulness workshop maak je kennis met mindfulness en leer je op een interactieve en afwisselende manier verschillende oefeningen. De workshop wordt onderbouwd met theorie en uitleg om de werking van lichaam en geest te kunnen begrijpen en de juiste oefeningen te kunnen toepassen, zodat je ook na de workshop de juiste tools hebt om mindfulness toe te passen. 

Mindfulness bij stress

De doelstelling van de mindfulness workshop voor bedrijven, is leren omgaan met stress en werkdruk en hiervoor leer je oefeningen om geluk en ontspanning te kunnen ervaren. Onze workshop en trainingen zijn altijd toepast op jullie wensen.  Neem gerust contact met Merel Gerrits op om alle mogelijkheden door te nemen. 

Merel Gerrits

Merel Gerrits heeft in 2006 BalanSanté opgericht. Inmiddels heeft ze duizenden mensen geholpen om in balans te komen, rust te ervaren en gelukkig te zijn.  Ze is een gecertificeerde mindfulness trainer, hoofd docent bij de opleidingen en psychosociaal therapeut met meer dan 20 jaar ervaring. Inmiddels bestaat BalanSanté uit een hecht team van mindfulness trainers en docenten, die jou helpen het beste uit jezelf te halen.

Mind Yourself

In 2015 publiceerde Merel haar eerste boek Mind Yourself, dat gaat over haar werk op het gebied van stressmanagement. Merel’s Mind Yourself methode maakt Mindfulness en Coaching, op een laagdrempelige en gemakkelijke manier toegankelijk voor iedereen die mindfulness wil beoefenen.