Online Therapie

[tx_slider style=”default” category=”online” delay=”8000″ items=”4″]

Online Therapie

Wil je weer in balans komen en jezelf weer voelen? Geen stress en onrust meer voelen, maar heb je nu even niet de tijd om naar de praktijk te komen?. Merel Gerrits biedt je met online therapie de mogelijkheid om aan jezelf te werken van waar en waneer jij wilt.

Online Therapie via skype

Je vindt bij BalanSanté Online Therapie de mogelijkheid om Skype sessies te volgen met psycholoog Merel Gerrits. Zo heb je Merel Gerrits als Psycholoog in heel Nederland beschikbaar. De e- therapie kost per gesprek  € 55,- (voor 30 minuten) i.p.v.€ 62,50 voor een gesprek in de praktijk. En plan je 4 gesprekken dan kost het je € 195,-  Ook voor de skype gesprekken ontvang je een factuur voor je  zorgverzekeraar waarmee je het vergoed kunt krijgen.

Avond Spreekuur

Je kunt overdag of in de avond tussen 19.00 en 21.00 uur een skype afspraak plannen. Op de contact pagina vind u de BalanSanté Skype gegevens. Maak hier uw  afspraak voor een skype gesprek. button (25)

Online Training  Mind Yourself

21 daagse Mindfulness Luister training waar je thuis werkt aan jezelf.

We leven in een drukke maatschappij. Je moet veel, je bent soms de hele dag druk en hebt daardoor soms te weinig tijd voor jezelf. Als je dit langere tijd doet kun je uit balans raken. Je voelt je jezelf niet meer, je voelt je gestress, onrustig en misschien nog veel meer. Je zorgsysteem heeft om te herstellen bewust aandacht nodig.  Dit doe je door bewust te kijken naar wat je mentaal, maar ook fysiek nodig hebt. Met deze gedachte heeft BalanSanté de 21-daagse Mind Yourself  luistertraining samengesteld. We gaan bewust aan jou werken in deze cursus.

Met deze training bereik je:

Binnen een week ervaar je meer bewust zijn en rust.
 Binnen twee weken ervaar je ontspanning, voel je meer energie, kun je (weer) loslaten en ben je positief veranderd.
 Binnen 3 weken voel je je ontspannen, vrolijk, weet je wie je bent, wat je kunt én wilt. Je hebt  alles geleerd over Meditatie, Mindfulness én jezelf en kun je de technieken blijvend toepassen.

BalanSanté komt als enige in Nederland met de unieke 21 daagse online Luister en Meditatie cursus. Je kunt deze cursus beoefenen waar en wanneer je maar wilt. En om je optimaal te begeleiden is de cursus inclusief werkboek, begeleidende video’s en een e- coaching gesprek met psycholoog en Mindfulness trainer Merel Gerrits.

Gratis lidmaatschap Mind Yourself

Weet jij hoe je zelf je leven kunt veranderen om weer tot rust en in balans te komen en je intens geluk kunt voelen?

Psycholoog en Trainer Merel Gerrits leert je de methode om makkelijk én zelf te veranderen en het leven van je dromen te gaan leven!

Word nu GRATIS lid en ontvang:

magazine voorkant voor home pagina

  • GRATIS Mind yourself Magazine en leer om je hart te volgen en super gelukkig te zijn door Mindfulness.
  • Gratis Vlog en Blog coaching tips hoe je dit kunt bereiken
  • Gratis goodies

button (29)

( je ontvangt absoluut geen spam en het lidmaatschap blijft gratis)