Mind Yourself opleiding

Mindfulness, Yin Yoga & Compassie

Mind Yourself Compassie Opleiding

Mindfulness, compassie en yin yoga

Welkom bij de Mind Yourself compassie opleiding, een boeiende ontdekkingsreis naar de complexe interactie tussen lichaam en geest. Verken de transformerende kracht van mindfulness, psychologie en compassie op ons welzijn en ontdek hoe yin yoga balans kan brengen in je leven.

Het is de volgende stap op jouw reis naar persoonlijke en professionele groei. Welkom bij BalanSanté, waar we je graag verwelkomen voor deze bijzondere opleiding.

Laat je inspireren en groei met ons mee!

 

Algemene informatie 

Inhoud

Ontdek de Inhoud van onze Compassie Opleiding

Welkom bij Mind Yourself, waar we je meenemen op een reis van zelfontdekking en compassie. Onze compassie opleiding is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en richt zich op het cultiveren van vriendelijkheid en zorgzaamheid, zowel jegens jezelf als anderen.

Compassie en Mindfulness

De kern van onze opleiding draait om compassie en mindfulness. We verkennen de diepten van de menselijke geest en hoe we compassie, empathie en mededogen kunnen ontwikkelen. Leer praktische toepassingen van compassie, mindfulness en yin yoga om het welzijn te vergroten en veerkracht op te bouwen.

Yin Yoga

In onze opleiding maak je kennis met Yin Yoga gericht op ontspanning en compassie. Je zult diverse yin-houdingen beoefenen om rust, geluk en ontspanning te ervaren. Daarnaast leer je hoe je deze houdingen kunt toepassen en doorgeven aan anderen. Verdiep je begrip van het gebruik van hulpmiddelen (props) en hoe deze kunnen bijdragen aan het verlichten van verschillende fysieke en mentale klachten.

Adem Meditaties en Oefeningen

Ademhaling is een krachtig hulpmiddel voor het beïnvloeden van ons zenuwstelsel. Tijdens onze training zul je verschillende ademhalingsoefeningen en meditaties leren die gericht zijn op het kalmeren van het zenuwstelsel en het loslaten van onderdrukte emoties en stress. Ontdek de diepgaande effecten van bewuste ademhaling en pas deze kennis toe in je dagelijks leven.

Bij Mind Yourself geloven we in de kracht van compassie, mindfulness en yin yoga om een gezonder, gelukkiger en meer gebalanceerd leven te leiden. Sluit je aan bij onze training en ontdek hoe deze benaderingen je kunnen helpen op je reis naar welzijn en innerlijke groei.

 

Voorwaarde voor deelname

Voorwaarden voor deelname:

 • Open Mind en Open hart.
 • Affiniteit en ervaring met het geven van mindfulness, meditatie en yoga. 

  Twijfel je welke opleiding voor jou  het meest geschikt is? Neem dan gerust contact met ons op.

   

  Voor wie

  Voor wie is deze opleiding bedoeld?

  Onze compassie opleiding en de bijbehorende inhoud zijn ontworpen om een breed scala aan mensen aan te spreken. Of je nu een professional bent op zoek naar nieuwe inzichten en tools, of een individu die persoonlijke groei en balans nastreeft, deze opleiding is geschikt voor jou.

  De opleiding is waardevol voor:

  • Professionals: Of je nu een (fysio)therapeut, mindfulness trainer, meditatiedocent, yogaliefhebber, psycholoog, sociaal werker, coach, of een andere professional bent die met mensen werkt, deze opleiding biedt je nieuwe perspectieven en effectieve instrumenten om je cliënten te ondersteunen.
  • Individuen: Als je gewoon geïnteresseerd bent in stressmanagement, compassie, ademcoaching, mindfulness en yin yogahoudingen voor je eigen welzijn, ben je van harte welkom. Onze opleiding biedt praktische benaderingen die je helpen om persoonlijke balans te herstellen en te behouden.

  Dus, of je nu je professionele vaardigheden wilt uitbreiden of op zoek bent naar persoonlijke groei, onze opleiding is afgestemd op jouw behoeften. Samen zullen we werken aan het cultiveren van compassie, mindfulness en veerkracht, en het ontdekken van de kracht van ademhaling en yin yoga. Word lid van onze gemeenschap en ontdek hoe je een gezonder, gelukkiger en meer gebalanceerd leven kunt leiden.

  Twijfel je welke opleiding voor jou  het meest geschikt is? Neem dan gerust contact met ons op; [email protected] 

   

  Door wie


  Deze opleiding wordt geleid door Merel Gerrits.

  Merel is een gerespecteerde professional, auteur van de Mind Yourself boekenreeks, met uitgebreide ervaring op het gebied van mindfulness, compassie en yin yoga. Als psycholoog, hoofd van onze mindfulness opleidingen en gecertificeerd yin yoga docent, brengt Merel diepgaande kennis en expertise naar onze compassie training.

  Met haar rijke achtergrond en toewijding aan het bevorderen van welzijn, begeleidt Merel je op deze reis naar zelfontdekking en persoonlijke groei. Haar passie voor compassie, mindfulness en ademcoaching zal je inspireren en empoweren, ongeacht of je een professional bent die op zoek is naar nieuwe inzichten of een individu die zijn innerlijke balans wil herstellen en behouden.

   

  Data & inschrijven

  Bekijk onze data, ontdek onze vroegboek kortingen en schrijf je direct in:

  Aanmelden Mindfulness opleidingen

   

  Ben je er klaar voor om de wereld een stukje mooier te maken?

  Je bent van harte welkom om mee te doen.