Welkom bij BalanSanté

Merel Gerrits heeft in 2006 BalanSanté Mindfulness Instituut opgericht. Inmiddels bestaat BalanSanté uit een hecht team die jou helpen het beste uit jezelf te halen. Onze opleidingen worden gegeven door een bijzonder team van inspirerende docenten met een schat aan ervaring. 

Onze thuisbasis is huis OOHm op landgoed Vogelenzang, Noord-Holland. Daarnaast worden sommige opleidingen ook gegeven in  congrescentrum van der valk in Apeldoorn. Deze locaties zijn zorgvuldig gekozen, altijd prachtig gelegen, rustgevend en jouw thuis tijdens de opleiding dagen.

Locatie Vogelenzang

Landgoed OOhm.

Bekslaan 22, 2114 AR Vogelenzang.

Locatie Ugchelen

Congres Centrum van der Valk, 

Van Golsteinlaan 20, 7339 GT Apeldoorn

Locaties, lunch en verblijf. 

 

 • Bij de locatie in Apeldoorn is de lunch doorberekent in de prijs.
 •  Alle opleidingen worden overdag tussen 09.30- 16.30 uur gegeven op de locatie en zijn exclusief overnachtingen.
 • Bij de locatie op landgoed OOhm in Vogelenzang is overnachten niet mogelijk. Wel ligt naast het landgoed een camping; Camping Vogelenzang en aan de Bekslaan  een klooster waar je kamers kunt huren;  Casa Carmeli
 • Bij de locatie congres centrum van der Valk, kun je zelf een verblijf reserveren in het hotel de Cantharel; Van der Valk
 • De groepen kunnen op de locatie bij het congrescentrum van der Valk wat groter zijn.  Heb je een voorkeur voor een kleinere groep, dan advieseren we je om deel te nemen op locatie Vogelenzang. 

  Ben je er klaar voor om de wereld een stukje mooier te maken?

  Je bent van harte welkom om mee te doen. 

  BalanSanté Mindfulnes Instituut

  Bekslaan 22

  2114 AR Vogelenzang

  [email protected]

  023-2340028

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het BalanSanté e-magazine, mindful tips en we houden je op de hoogte van onze activiteiten.