BalanSanté locaties  

De Mindfulness trainingen en opleidingen van BalanSanté worden gegeven op prachtige locaties in Burgerveen en Abbenes, middenin Haarlemmermeer, gelegen vlak bij de a4 en altijd gratis parkeren.

 Locatie Burgerveen we maken gebruik van een botanische tuin, verscholen gelegen in de rozen kas van Rozen en Radijs. De ruimte heeft een heerlijke rustige en ontspannen sfeer. We mediteren onder een bladerdak van de wijnplant met een prachtig uitzicht op de vijver en bloeiende tropische planten.

De locatie is heerlijk ruim en beschikt naast de tuin over een fijn terras, een koffie corner en een restaurant waar je biologische gerechten kunt bestellen.

Locatie Abbenes in de weekenden maken we gebruik van een prachtige, unieke locatie aan de rand van de poldervelden. De locatie ligt in Abbenes, verscholen achter een boerderij, aan de rand van de polder. Deze locatie is ruim en licht door de plafond hoge ramen, heeft een ontspannen sfeer en is in de winter heerlijk warm door de vloerverwarming.  We hebben les in de fijne cursusruimte, er is een ruime keuken waar je gebruik van kunt maken en natuurlijk het mooie rustgevende uitzicht, uniek in Haarlemmermeer. 

We mediteren met een prachtig uitzicht op de velden, we kunnen wandelen over het ruime terrein en in het voorjaar is het buiten heerlijk zitten.  

Welkom

BalanSanté
Aalsmeerderweg 938
2154 ME Burgerveen 

BalanSanté
Kaagweg 50
2157 LH Abbenes