Welkom bij BalanSanté Mindfulness Instituut

In 2006 heeft Merel Gerrits het BalanSanté Mindfulness Instituut opgericht, met als kerngedachte individuen te begeleiden naar innerlijke balans en welzijn. Sindsdien heeft BalanSanté zich ontwikkeld tot een nauwverbonden team, vastberaden om jou te ondersteunen bij het ontdekken van het onbenutte potentieel binnenin jou.

Onze instituutcultuur draait om de buitengewone docenten die je zult tegenkomen. Elk van hen brengt een uniek verhaal en expertisegebied in, variërend van coaching, therapie, yin yoga tot mindfulness. Hun gezamenlijke toewijding aan het begeleiden van anderen op weg naar welzijn zorgt voor begeleiding die diepgaand en uiterst persoonlijk is.

We heten jou van harte welkom bij BalanSanté Mindfulness Instituut, waar groei en evenwicht samenkomen onder de vaardige leiding van ervaren professionals. Samen zullen we stappen zetten op het pad van zelfontdekking en welzijn.

Met hartelijke groeten,

Het Team van BalanSanté Mindfulness Instituut.

De prachtige locatie in Noordwijkerhout.

We maken hier tot de zomer gebruik van. 

Herenweg 416

2211 VJ

Vanaf het najaar hebben we een nieuwe en eigen locatie op de Veluwe!

Locatie in Beekbergen, Gelderland

Ben je er klaar voor om de wereld een stukje mooier te maken?

Je bent van harte welkom om mee te doen. 

BalanSanté Mindfulnes Instituut 

[email protected]

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het BalanSanté e-magazine, mindful tips en we houden je op de hoogte van onze activiteiten.