Mindfulness Instituut

Een plek om te leren, te inspireren en geluk te ervaren.

BalanSanté is sinds 2006 hét gecertificeerde mindfulness instituut in Noord-Holland waar je trainingen en opleiding op het gebied van mindfulness en persoonlijke ontwikkeling kunt volgen. We bieden jou een fijne plek om in balans te komen, te leren en te inspireren. BalanSanté is een CRKBO geregistreerde onderwijsinstelling, gecertificeerd bij het MYVN en bij registerplein geaccrediteerde deskundigheidsbevordering.

Jaar mindfulness specialist

Verzorgde activiteiten

Gemiddelde Beoordeling

“Fantastische 4 dagen balans opleiding, waarin niet alleen coaching centraal staat, maar waar je ook zelf bewust en mindful de deur uitgaat."

– Bianca

“In vind jullie als mensen echt heel inspirerend en ik ben dankbaar dat ik hier mocht zijn. Ik heb mij al ingeschreven voor de advanced opleiding"

– Janneke

“Iemand wees me op jullie mind yourself opleiding via het stap-budget terwijl ik eigenlijk aan het nadenken was over een ademhalingscursus. Ik schreef ik me in met gematigde maar ook nieuwsgierige verwachtingen. De opleiding overtrof deze echter. Ik vond echt dat hij goed in elkaar zat met jullie vier (overlappende) expertises bij elkaar. Het meenemen in de meditaties en yogahoudingen, de overdracht van kennis van hoe je een client erin meeneemt en hem of haar kunt coachen, was top. Ik neem dit dan ook mee in wat de toekomst me ook mag brengen.”

– Gert Jan

“Na de 8-weekse MBSR-training, ook de basisopleiding tot trainer gevolgd bij BalanSante. De lessen zijn informatief, uitdagend en leerzaam. Ze geven een goede kennis en begrip van mindfulness en ze worden door Merel met veel humor gebracht. Heb veel zin om door te gaan met de vervolg-modules!.”

– Ceciel Winters

“Pas de opleiding voor basis trainer mindfulness afgerond en heb naast erg veel geleerd ook genoten van het warme contact en de mooie momenten!
Professioneel en persoonlijk. Kwaliteiten die mij erg aanspreken en verder geholpen hebben!

– Jacqueline Verbart

“Ik heb recent de opleiding Basis mindfulness en de vervolg module met positief resultaat afgerond bij Balansante. Voor mij was iedere les een feest; vakkundige docenten die stimuleren om de mindfulness vaardigheden vanuit jouw authentieke jij te ervaren, te beoefenen en vervolgens te over te dragen aan een groep. Ik kan deze opleiding iedereen aanraden!.”

– Yvette Van der schoot

“Veel geleerd van Merel haar kennis en ervaring op een zeer prettige locatie. Genoten van haar humor. Een aanrader de Mindfulness opleiding..”

– Betty Visser

“Wat een prachtige opleiding met een goede balans tussen theorie, praktijk en ervaren. Merel Gerrits is een docent met veel kennis en ervaring. Haar humor en luchtige manier van spreken past ontzettend goed bij het aanleren van 'mindfulness'. De opleiding vindt plaats op een adembenemende plek in een tropische tuin 'Rozen & Radijs'. Ik ben dankbaar dat ik bij deze BalanSante ben terecht gekomen en ik ga zeker door met de vervolgopleiding!.”

– Sharon Nieuwland

“.Fijne mensen, goede docente en een krachtige opleiding met veel praktijkmomenten.”

– Rohan Witteman

Ben je er klaar voor om de wereld een stukje mooier te maken?

Je bent van harte welkom om mee te doen.