Mindfulness & Yin Yoga Cursus

Aandacht voor jezelf. 

Mindfulness, Compassie en Yin Yoga Cursus

Zomer…In de zomer droom je weg bij de geur van bloeiende bougainville. Op de achtergrond hoor je geluiden van vogels, de waterval en de heerlijke klanken van de Spaanse gitaar. Heerlijk! Een droom? Ver weg?…Nee hoor, bij de Mindfulness Zomer Cursus beleef je dit alles in de botanische tuin in Burgerveen. Krijg je er ook al zin in? Doe mee met de 4 weekse zomer cursus. Op maandag avond 9 augustus start deze heerlijke cursus weer. 

Mind Your Soul!

“Wil je ervaren wat mindfulness, compassie en yoga voor jou kan doen, maar heb je geen tijd om 6 of 8 weken lang een cursus te volgen? Dan is de Mindfulness zomer cursus geschikt voor jou!

In 4 weken leer je de basis van mindfulness en meditatie en de theorie achter mindfulness. We maken gebruik van Mindfulness compassie meditaties en in 2 bijeenkomsten gebruiken we Vipassana meditaties om meer inzicht te krijgen in jezelf. De compassietraining is ontwikkeld om mindfulness en mildheid te blijven oefenen, en je beoefening van vriendelijkheid te verdiepen. Daarmee is compassietraining een belangrijke aanvulling op de ‘gewone’ mindfulnesstraining. Uiteraard beoefenen we ook Yoga, Mindful Movements en Mediteren we met heerlijke Muziek.”

 

 

 

Algemene informatie
Wanneer

Data;  19,16,23, 30 augustus

Deze cursus is  in de avond van 19.00 tot uiterlijk 21.00 uur. 

Waar

Onze activiteiten worden gegeven op een prachtige locatie midden in Haarlemmermeer.  Een heerlijke overdekte tuin verscholen in een rozenkas. Welkom bij BalanSanté @ rozen en radijs. 

De groep

De groep; van zo’n zes tot vijftien mensen, blijft tijdens de 4 weken bij elkaar. Het is een groepstraining, maar toch is het ook een heel individueel proces.

Voor en door Wie
  • Deze cursus is geschikt als je wilt oefenen met mindfulness, compassie en yin yoga. Meditatie of yoga ervaring is geen voorwaarde voor deelname. Iedereen is welkom

Door wie: De mindfulness trainingen bij BalanSanté worden gegeven door Merel Gerrits, de oprichter van BalanSanté. Merel is hoofd docent bij de Mindfulness opleiding. Ze is een gecertificeerde mindfulness trainer, yoga docent en psycholoog met meer dan 20 jaar ervaring.

Inclusief:

Inclusief;  Consumpties en meditatie oefeningen. 

Vergoeding Mindfulness

Merel Gerrits is aangesloten bij de VMBN als Categorie 1 Trainer . U kunt hierdoor (mogelijk) een vergoeding van uw zorgverzekeraar ontvangen.  Checkt u s.v.p. bij uw zorgverzekeraar wat u vergoed kunt krijgen, of kijk op zorgwijzer.nl 

Vergoeding Mindfulness

Merel Gerrits is aangesloten bij de VMBN als Categorie 1 Trainer.  U kunt hierdoor (mogelijk) een vergoeding van uw zorgverzekeraar ontvangen.  Checkt u s.v.p. bij uw zorgverzekeraar wat u vergoed kunt krijgen, of kijk op zorgwijzer.nl 

Tijd voor jezelf. 

Juist nu. 

 

merel gerrits balansante mindfulness meditatie oefening

Onze locatie

Onze mindfulness activiteiten worden gegeven op een prachtige locatie, middenin Haarlemmermeer.

Verborgen in een rozenkas ligt de prachtige botanische tuin.

Een plek om te genieten, om jezelf te kunnen zijn. Ervaar je zintuigen op deze heerlijke plek.

Kom tot rust en word bewust. 

merel gerrits balansante mindfulness meditatie oefening

“Ik heb afgelopen 8 weken een Mindfulness training bij Merel gevolgd. Ik vond het een fijne training. Veel geleerd waarmee ik nu aan de slag moet. Ik kan Balansanté aanraden. En het is zeker niet mijn laatste training daar geweest."

– Lilian De Haan

“Pas de opleiding voor basis trainer mindfulness afgerond en heb naast erg veel geleerd ook genoten van het warme contact en de mooie momenten!
Professioneel en persoonlijk. Kwaliteiten die mij erg aanspreken en verder geholpen hebben!

– Jacqueline Verbart

“Wat een prachtige opleiding met een goede balans tussen theorie, praktijk en ervaren. Merel Gerrits is een docent met veel kennis en ervaring. Haar humor en luchtige manier van spreken past ontzettend goed bij het aanleren van 'mindfulness'. De opleiding vindt plaats op een adembenemende plek in een tropische tuin 'Rozen & Radijs'. Ik ben dankbaar dat ik bij deze BalanSante ben terecht gekomen en ik ga zeker door met de vervolgopleiding!.”

– Sharon Nieuwland

BalanSanté

BalanSanté 

Haarlemmermeer
Noord Holland

Schrijf je in voor een van onze activiteiten

Contact

maandag-vrijdag 09.00-17.00 
Tel. 0252-676395

Mail: [email protected]