Mindfulness Instituut

Welkom bij BalanSanté

BalanSanté is sinds 2006 hét gecertificeerde mindfulness instituut waar je opleidingen en trainingen

op het gebied van mindfulness, yin yoga en persoonlijke ontwikkeling kunt volgen. 

We bieden jou een plek om in balans te komen, samen te zijn om te leren en te inspireren. 

Welkom bij de Mind Yourself workshop, gewijd aan een dag vol mindfulness en yin yoga, waar ontspanning, ademhalingstechnieken en mentale coachoefeningen samenkomen voor een harmonieuze ervaring. Ontsnap aan de drukte van het dagelijks leven en geef jezelf de ruimte om te ademen, te ontspannen en diep in jezelf te duiken.

Mindfulness en Yin Yoga Workshop Dag

Op deze speciale dag nodigen we je uit om de reis naar innerlijke rust te verkennen. Mindfulness en yin yoga vormen de kern van ons programma, en we combineren ze met ademhalingstechnieken en mentale coachoefeningen om een holistische benadering van welzijn te bieden.

Programma
  1. Mindfulness en Yin Yoga oefeningen: Ontdek de kracht van het in het moment zijn en verbind je met de diepere lagen van jezelf door middel van rustige, herstellende yin yoga houdingen. Laat stress los en breng evenwicht in lichaam en geest.
  2. Ademhalingstechnieken: Leer bewuste ademhalingstechnieken die niet alleen je fysieke gezondheid bevorderen, maar ook je geest kalmeren. Ontdek hoe diep ademen je kan helpen om spanning los te laten en je energieniveau te verhogen.
  3. Mentale Coachoefeningen: Een ervaren psycholoog begeleidt je door inspirerende oefeningen om je mentale kracht te vergroten en positieve denkpatronen te cultiveren. Ontwikkel tools om stressvolle situaties beter het hoofd te bieden en je innerlijke veerkracht te versterken.
  4. Verwenmomenten: Tijdens de workshopdag staan verwenmomenten centraal. Geniet van heerlijke gezonde snacks, lekkere kruidenthee, een cacao ceremonie en ontspannende pauzes om de connectie met jezelf te verdiepen.

Mis deze unieke kans niet om jezelf onder te dompelen in een dag van ontspanning, mindfulness en zelfontdekking. Reserveer nu je plek en investeer in je welzijn.

Laat deze dag een keerpunt zijn op je reis naar een gebalanceerd en vervuld leven. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op onze Mind Yourself Workshop Dag!

Algemene informatie

Inhoud workshop

Algemene Informatie

1 dag workshop, van 10.00-17.00 uur.

Na deze workshop kun je diverse mindfulness en yin yoga oefeningen toe passen voor jezelf en eventueel integreren in je huidige werk, of er je werk van maken.

BalanSanté is een CRKBO geregistreerde instelling. (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs).
De opleidingen zijn daarmee vrijgesteld van B.T.W.
Voorwaarde voor deelname
  • Affiniteit met mindfulness, meditatie of yoga. 
  • Open Mind en Open hart.

Data en Locatie

Deze workshop wordt gegeven in Noordwijkerhout. 

https://balansante.nl/aanmelden-mindfulness-opleidingen/

 

 

Door Wie

Deze workshop wordt gegeven door Merel Gerrits, een gerenommeerde professional en auteur van de Mind Yourself boekenreeks. Met een brede expertise op het gebied van psychologie, burn-outcoaching, en mindfulness, brengt Merel haar diepgaande kennis naar onze compassietraining.

Als psycholoog, hoofdinstructeur van onze mindfulness opleidingen en gecertificeerd yin yoga docent, biedt Merel een schat aan ervaring en deskundigheid die de kwaliteit van onze compassietraining waarborgt.

Haar rijke achtergrond en toewijding aan het bevorderen van welzijn maken Merel tot een inspirerende gids op jouw reis naar zelfontdekking en persoonlijke groei. Of je nu een professional bent die op zoek is naar nieuwe inzichten, of een individu die streeft naar herstel en behoud van innerlijke balans