Mindfulness Instituut

Welkom bij Balansanté Mindfulness Instituut

BalanSanté is sinds 2006 hét gecertificeerde mindfulness instituut waar je trainingen en opleidingen op het gebied van mindfulness en persoonlijke ontwikkeling kunt volgen.

Onze opleidingen zijn  aangesloten bij het Stap-budget. De opleidingen worden gegeven op een prachtig locaties, gelegen in de natuur. We bieden je een plek om te genieten en te onthaasten.  

Jaar mindfulness specialist

Gemiddelde Beoordeling

Onze rustgevende  locatie

 

Een groener en rustgevender oord is er niet. Aan de rand van het eindeloze wandelgebied van de Amsterdamse Waterleidingduinen, ligt de eeuwenoude Buitenplaats Vogelenzang, waar ons prachtige pand ‘Teylingerbosch’ onderdeel van uitmaakt. Het landgoed is een van de mooiste parels van de provincie Noord-Holland. Dat zie en voel je aan alles als je er aankomt. 

Het indrukwekkende landgoed beslaat ruim 105 hectare en is opengesteld als wandelgebied. Oeroude bomen, mooie meertjes en kronkelende paadjes wisselen elkaar hier af. Deze magische omgeving geeft je het gevoel dat de tijd heeft stilgestaan, en een natuurlijke rust komt als vanzelf over je heen. 

Kom je samen met ons zitten?

Ons Team