BalanSanté

Mindfulness Instituut

Balansanté

BalanSanté is opgericht in 2006 en uitgegroeid tot hét gecertificeerde mindfulness instituut in Haarlemmermeer. We zijn een CRKBO geregistreerde onderwijsinstelling en geaccrediteerd bij het MYVN.

Vind je het leuk om mensen te helpen, bewust te maken en je eigen meditatie beoefening naar een hoger niveau te tillen?  Bij ons leer je Mindfulness met een open mind en hart. Daarom ben je bij ons ook welkom zonder hbo diploma of andere regeltjes.

Jaar mindfulness specialist

Blije deelnemers

Verzorgde activiteiten

Gemiddelde Beoordeling

Ervaren Docenten

Ons Team

Merel

Merel

Annelies

Annelies

Rohan

Rohan

Soraya

Soraya

Jouetta

Jouetta

Sarah

Sarah

Anna

Anna

Sharon

Sharon

Kirsten

Kirsten

Nanda

Nanda

Onze rustgevende  locatie

 

Een groener en rustgevender oord is er niet. Aan de rand van het eindeloze wandelgebied van de Amsterdamse Waterleidingduinen, ligt de eeuwenoude Buitenplaats Vogelenzang, waar ons prachtige pand ‘Teylingerbosch’ onderdeel van uitmaakt. Het landgoed is een van de mooiste parels van de provincie Noord-Holland. Dat zie en voel je aan alles als je er aankomt. 

Het indrukwekkende landgoed beslaat ruim 105 hectare en is opengesteld als wandelgebied. Oeroude bomen, mooie meertjes en kronkelende paadjes wisselen elkaar hier af. Deze magische omgeving geeft je het gevoel dat de tijd heeft stilgestaan, en een natuurlijke rust komt als vanzelf over je heen. 

Kom je samen met ons zitten?