Mindfulness Instituut

Investeer in jezelf. 

Juist Nu. 

Mind Yourself

Mind Yourself Vrouwencirkel regio Apeldoorn

Welkom bij BalanSanté, hét gecertificeerde mindfulness instituut sinds 2006.

Stap uit de hectiek van het dagelijks leven en betreed een betoverende ruimte waar rust en bewustzijn samenkomen tijdens onze Verdiepende Mindfulness Avond

 We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen op en je te begeleiden op jouw pad van zelfontdekking en ontspanning.

Bereid je voor op een avond vol inzicht, bewustwording en rust.

Mind Yourself Vrouwencirkel Ceremonie regio Apeldoorn

Stap uit de hectiek van het dagelijks leven en betreed een betoverende ruimte waar rust en bewustzijn samenkomen tijdens onze verdiepende Mind Yourself Avond. We nodigen je uit om deel te nemen aan een unieke ervaring die de traditionele elementen van mindfulness, inzichtmeditaties, ademhalingsoefeningen, yin yoga en klankschalen combineert, verrijkt met een hartverwarmende blauwe lotus ceremonie.

Elke avond heeft een ander thema en doel;

Thema op 6 juni:

  • Vernieuwing, groei en bloei en ontdek het beste van jezelf. Vier je zomer en voel je innerlijke hart energie.

Thema op 13 september; Stop met moeten, start met genieten. Laat los en verlicht jezelf. 

Wat maakt deze avond bijzonder:

  • Mindfulness: Ervaar de kracht van het huidige moment met mindfulness-oefeningen. Leer hoe je je aandacht kunt richten op het nu en ontwikkel een bewustzijn dat je meeneemt naar een staat van kalmte.
  • Blauwe lotus Ceremonie:  Ervaar de ontspannen werking van de blauwe lotus thee (Ons eigen merk Balans Blend)  voor een extra dimensie aan je ontspanning en inzicht.
  • Inzicht en Ademhaling: Door inzichtmeditaties en ademhalingsoefeningen verkennen we de innerlijke wereld, creëren we ruimte voor bewustwording en leren we diep te ademen om het huidige moment volledig te omarmen.
  • Yin Yoga en Klankschalen: Laat spanning los met zachte, herstellende Yin Yoga-houdingen, terwijl de resonantie van klankschalen de ruimte vult en ons begeleidt naar een diepe staat van ontspanning.
  • Samen Praten: Na onze meditatieve reis nodigen we je uit om je ervaringen te delen en te luisteren naar anderen. De kracht van gemeenschap versterkt onze persoonlijke groei en begrip.

Dus, kom samen met ons en geef jezelf de ruimte om te ademen, te verkennen en een dieper begrip van jezelf te cultiveren.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen in een sfeer van sereniteit, verbondenheid en de transformerende kracht van cacao.

Laat deze avond jouw kompas zijn naar een leven waarin je weer je hart kunt volgen.

 

Mind Yourself Vrouwencirkel Ceremonie regio Apeldoorn
Algemene informatie
Wanneer

De mind yourself avond wordt gehouden op maandag of donderdagavonden van 19.30-21.30 rond de nieuwe maan. 

De extra lange avond ‘ Relax en Release’ op 15 april duurt van 19.00 tot 22.00 uur. 

Elke avond heeft een ander thema en doel;

  • 11 maart; Innerlijke kracht en zelfverzekerdheid.
  • 15 april; Relax en release, extra lange avond met ademwerk oefeningen
  • 9 mei;  Vernieuwing, groei en bloei en ontdek het beste van jezelf. 
  • 6 juni: Vier je zomer en voel je innerlijke hart energie. 

Bekijk in een gemakkelijk overzicht de data en meld je direct aan. 

https://balansante.nl/aanmelden-mindfulness-opleidingen/

 

 

 

Voor en door Wie

Deze avond is geschikt voor alle meiden en vrouwen. Iedereen oud of jong, snel of langzaam, met of zonder klachten is welkom en kan ervan profiteren.

Door wie:

Ontdek de inspirerende Compassievolle Mindfulness Avonden, georganiseerd door Merel Gerrits, de  auteur achter de Mind Yourself boekenreeks.

Merel: Merel brengt haar uitgebreide deskundigheid in psychologie, burn-out coaching, en

mindfulness samen om deze avonden te leiden en haar diepgaande kennis met jou te delen.

Inclusief:

Inclusief; 

Thee en wat lekkers.

Blue Lotus Balans Blend thee

100% organische biologische blauwe lotus bloemen thee

Ontdek de subtiel gebalanceerde en ontspannende effecten van onze Blauwe Lotus Balans Blend, speciaal gecreëerd voor de mindfulness liefhebbers in onze shop. Deze unieke blend, doordrenkt met de kalmerende eigenschappen van Blauwe Lotus, biedt een verfijnde manier om stress te verminderen. De Blauwe Lotus staat bekend om zijn ontspannende werking, waardoor het een weldaad is voor zowel lichaam als geest. Voel hoe stress en onrust gevoelens aanzienlijk afnemen terwijl de Blauwe Lotus de maag kalmeert. De bladeren van de Blauwe Lotus dragen bij aan een natuurlijke balans in het lichaam.

Een extra bonus van de Blauwe Lotus is de aanwezigheid van vitamine B, die bijdraagt aan een betere gemoedstoestand en het algemene welzijn van lichaam en geest. De L-caroteen vitamine stimuleert je metabolisme, ondersteunt de verwerking van voedsel in je lichaam en verlicht dankzij zijn positieve invloed op het immuunsysteem ook infecties en huiduitslag.

Ervaar zelf de heilzame kracht van onze Blauwe Lotus Balans Blend en voeg een vleugje mindfulness en ontspanning toe aan je dagelijkse routine.

Bestel vandaag nog en omarm de harmonie van lichaam en geest met deze bijzondere Balans Blend.