Mind Yourself Therapie

Mindfulness, Psychologie en Stress Coaching

Welkom bij BalanSanté.

Jouw plek voor geluk en innerlijke balans. 

Ontdek BalanSanté’s Mind Yourself Therapie, de bijzondere benadering van welzijn onder leiding van Merel Gerrits. Merel is een ervaren mindfulness docent, auteur van drie boeken over mindfulness en psychologie, en een psycholoog met meer dan twee decennia aan ervaring. Laat jebegeleiden door haar deskundigheid in stressmanagement, mindfulness en coaching, en ervaar een holistische aanpak die gericht is op jouw innerlijke rust. Bij BalanSanté streven we naar jouw welzijn, omdat dit de plek is waar geluk en innerlijke balans samenkomen.

Sinds de oprichting van het BalanSanté Mindfulness Instituut in 2006, streven we ernaar om mensen te helpen hun innerlijke balans te herstellen. Hier bij BalanSanté integreren we mindfulness, psychologie en stress coaching naadloos, om je te ondersteunen op jouw reis naar een gezonder en meer gebalanceerd leven. Ontdek de kracht van zelfzorg als een instrument voor positieve transformatie. Stap in de helende reis die voor je ligt, en laat BalanSanté je begeleiden naar een leven van welzijn en harmonie.

Merel Gerrits, geregistreerd psycholoog bij het NVPA, biedt tevens de mogelijkheid voor (gedeeltelijke) vergoeding via je zorgverzekering.

 

 

Mind Yourself therapie door Merel Gerrits

De Mind Yourself therapie, wordt op maat afgestemd om jou te ondersteunen bij stress-, burn-out- en zingeving gerelateerde klachten. In deze therapie leggen we de focus op het begrijpen en aanpakken van de psychologische aspecten van stress, om je te helpen een veerkrachtiger en gebalanceerder leven te leiden. Ontdek samen met mij een gepersonaliseerde benadering waarbij psychologische inzichten en effectieve stressmanagementtechnieken samenkomen.

Wat gaan we doen met deze therapie?

Ik zal je ondersteunen bij het ontwikkelen van concrete vaardigheden, gericht op het effectief omgaan met gepieker, stressvermindering en het bevorderen van zelfontdekking en persoonlijke groei:

  • Ik zal je begeleiden bij het ontwikkelen van mindfulness-vaardigheden waarmee je in staat bent je gedachten te observeren zonder er volledig door te worden opgeslokt. Dit vergroot jouw vermogen om innerlijke rust te vinden te midden van de drukte van alledag.
  • Effectieve stressvermindering: Als het dagelijks leven overweldigend wordt en stress zich opstapelt, zal ik je voorzien van praktische en doeltreffende methoden van mindfulness om stress te verminderen. Je leert strategieën die je in staat stellen om veerkrachtig met stressfactoren om te gaan.
  • Zelfontdekking en persoonlijke groei: Als je je richting in werk of persoonlijk leven kwijt bent, onzekerheden ervaart, of simpelweg jezelf beter wilt begrijpen, zal ik je ondersteunen bij het verkennen van je innerlijke wereld en het vinden van een hernieuwde verbinding met jezelf.

Deze therapie is niet alleen gericht op het begrijpen van stress en burn-out, maar ook op het actief aanleren van praktische tools en inzichten die je kunt integreren in je dagelijks leven. Samen zullen we werken aan het herstel van innerlijke balans en het bevorderen van jouw welzijn.

  •       Mind Yourself!     
  •              
  •                                 Merel Gerrits

Heb je interesse in meer informatie of wil je graag een afspraak maken?

Voel je vrij om mij een berichtje te sturen.

11 + 5 =

Vergoeding Zorgverzekering

 

Je vraagt je wellicht af hoe het zit met vergoedingen en verzekeringen. Als geregistreerd lid van de NVPA komt psychosociale therapie in aanmerking voor gedeeltelijke vergoeding, afhankelijk van je aanvullende verzekering. De variatie in vergoedingen is echter aanzienlijk, daarom raden we je aan om dit te verifiëren op ZorgWijzer.nl.

Belangrijk om te weten is dat er geen verwijsbrief van de huisarts nodig is.  Jouw welzijn staat centraal, en we staan klaar om je te ondersteunen op jouw reis naar innerlijke balans en welzijn.

Wil je graag meer informatie of een afspraak plannen?

Stuur mij een berichtje.

5 + 12 =