[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Mindfulness en loslaten. Een mooi verhaal over loslaten en meedragen.

Een deelneemster had tijdens haar presentatie in de BalanSanté Mindfulness Vervolg Opleiding een toepasselijk verhaal;

Wat draag jij nog bij je? En wat wil jij nog loslaten?

Twee monniken en een vrouw

Twee monniken die op reis waren, kwamen bij een rivier aan. Daar was een vrouw die wilde oversteken. Omdat ze bang was voor de stroming in de rivier vroeg ze of de monniken haar naar de overkant wilden helpen. De jongste monnik aarzelde. De oudste zette haar op zijn schouders, waadde door de rivier en zette haar neer op de oever aan de overkant van de rivier. De vrouw bedankte hem en vertrok.
 
De monniken vervolgden hun reis. De oudste stapte rustig door en genoot van het mooie landschap. De jongste was in zichzelf gekeerd en broedde op iets. Na twee uur te hebben gelopen, verbrak de jongste het zwijgen en zei wat hem dwars zat: “Broeder, wij hebben geleerd dat we contact met vrouwen moeten vermijden, maar jij pakte haar op je schouders en droeg haar!”
“Broeder”, antwoordde de oudste monnik, “Ik heb haar neergezet aan de overkant, terwijl jij haar nog steeds bij je draagt.”

Wil jij ook meer leren over Mindfulness en dit kunnen delen met anderen? Doe mee met onze Mindfulness opleiding tot trainer of coach. 

 

BalanSanté opleidingscentrum is een inspirerend Gecertificeerd en Geaccrediteerd Mindfulness opleiding centrum. BalanSanté biedt je een plek waar niet alleen mindfulness, meditatie en yoga wordt onderwezen. Maar ook een plek waar je tot rust komt, jezelf ontwikkeld, geïnspireerd wordt en je warm en veilig voelt.

Mindfulness, Meditatie, Boeddhisme en Yoga opleiding in één.

Onze focus ligt op het leren van Mindfulness, Meditatie, Yoga en Boeddhistische psychologie. Je leert niet alleen diverse oefeningen en vakken geven, maar ook méér achtergrond over je lichaam en geest en de effecten van deze vakken hierop. We onderscheiden ons door het verdiepen van niet alleen mindfulness, maar ook de theorie en praktijk van yoga en boeddhisme in combinatie met mindfulness en meditatie. Met onze Mindfulness opleidingen word je een volleerd MBSR mindfulness meditatie trainer of coach.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]